a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en SUSTAY tekenen overeenkomst voor 30 huurwoningen in Zwolle

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en huurwoningontwikkelaar Sustay hebben een koopovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van 30 grondgebonden energiezuinige huurwoningen in de wijken Breecamp en Frankhuis in Stadhagen te Zwolle.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer doet deze investering namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Schutte Bouw & Ontwikkeling neemt de realisatie van de woningen voor haar rekening. Het project start in oktober 2015 en naar verwachting worden in de eerste maanden van 2016 de woningen al opgeleverd.

De huurwoningen zullen worden aangeboden met huurprijzen vanaf circa € 850 per maand en vanwege de beoogde energieneutraliteit een lage woonlast hebben. De woningen zijn gelegen in de wijken Frankhuis en Breecamp op nieuwbouwlocatie Stadshagen, ten noordwesten van het centrum van Zwolle. Stadshagen is inmiddels ruim 16 jaar bewoond. Het is een jonge, moderne wijk waar al meer dan 20.000 mensen wonen, werken, winkelen, leren en recreëren.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: “Deze belegging is een goede aanvulling op onze portefeuille. De regio Zwolle wordt gekenmerkt door een sterke economische groei en goede demografische ontwikkelingen. Met een groei van circa 600 huishoudens per jaar is er een toenemende vraag naar betaalbare huurwoningen. Met name in de woonwijk Stadshagen, waar veel jonge gezinnen wonen, is er daarbij veel interesse in grondgebonden huurwoningen.”

Menno Schapendonk en Frank Pieper, directie Sustay: “Sustay is er als jong bedrijf trots op dat zij met de verkoop van haar project in Zwolle als een van de eersten een maatwerkbijdrage levert aan de acquisitiedoelstelling van het woningfonds van a.s.r. Partijen beogen deze samenwerking met diverse huurwoningprojecten vervolg te geven.”

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2015/06/asr-vastgoed-vermogensbeheer-en-sustay-tekenen-overeenkomst-voor-30-huurwoningen-in-zwolle/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?