Opnieuw ruimte verhuurd in Ovvice Arnhem

0

Spes Bona, een landelijke speler op vastgoedgebied, heeft met het kantoorbelevingsconcept Ovvice opnieuw ruimte verhuurd in Arnhem.

‘Kwaliteit en service verhuren op dit moment erg goed. Ovvice is hier een prima voorbeeld van’,aldus Jacco Vogelaar, bedrijfsmakelaar en vennoot bij Strijbosch Thunnissen.

Spes Bona en Ovvice sloten vorig jaar een samenwerkingsovereenkomst ten behoeve van de exploitatie van het concept Ovvice voor kantoorgebouw Santos (Jansbuitensingel 30) in Arnhem. Het kantoorgebouw is destijds intensief verbouwd.

Sindsdien is Ovvice een kantoorbelevingsconcept met het serviceniveau van een hotel met locaties op loopafstand van een intercity station. Ovvice biedt diverse plug&play oplossingen voor zowel kleine gebruikers en corporates.

‘Kwaliteit en service verhuren op dit moment erg goed. Ovvice is hier een prima voorbeeld van’,aldus Jacco Vogelaar, bedrijfsmakelaar en vennoot bij Strijbosch Thunnissen.

Met deze nieuwe, 15e huurder is via Ovvice inmiddels 80% van het kantoorgebouw Santos (totaal 3300 m²) in gebruik. Na de komst van o.a. Lamark (circa 268 m²) en Start People (circa 535 m²) zijn de begane grond, eerste, tweede en vijfde verdieping volledig verhuurd. Voor de verhuur zijn alleen nog één unit op de derde verdieping en de gehele vierde verdieping (circa 530 m²) beschikbaar.

Onder leiding van BNP Paribas Real Estate als geïnstrueerd asset manager van de Spes Bona portefeuille zijn deze transacties tot stand gekomen in samenwerking met diverse partijen zoals Flexas, Strijbosch Thunnissen Makelaars, Skepp online en THRP.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/11416/Opnieuw-ruimte-verhuurd-in-Ovvice-Arnhem.html#.VXnic_ntmko

Share.

Leave A Reply