BAM en Imtech geven richting aan nieuwe huisvestingsstrategie

0

In het noorden van Nederland voegt Koninklijke BAM Groep twee vestigingen samen en centraliseert deze in Groningen. Imtech Nederland voegt op zijn beurt de vestigingen Groningen en Leeuwarden samen in Drachten.

Aan de Jeverweg 18 in Groningen heeft BAM een nieuw object gehuurd van 2.084 m² kantoorruimte, 601 m² bedrijfsruimte en een ruim verhard buitenterrein met 100 parkeerplaatsen. Het object op industrieterrein Eemspoort was voorheen in gebruik door Imtech Nederland.

Imtech huurt 1.600 m² kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen op het kantorenpark van Drachten aan de Lavendelheide 7. Het object, dat eerder in gebruik was door BAM, ligt op een zichtlocatie aan de Rijksweg A7. Daarnaast huurt Imtech Nederland een bedrijfsruimte aan de Nipkowlaan 6 met een oppervlakte van 885 m².

Door de switch hebben BAM en Imtech uitvoer kunnen geven aan hun nieuwe huisvestingsstrategie.

DTZ Zadelhoff adviseerde BAM bij de aanhuur in Groningen. In Drachten werd de verhuurder geadviseerd door DTZ Zadelhoff. De bedrijfsruimte aan de Nipkowlaan is collegiaal verhuurd door Dijkstra Bedrijfsmakelaars en DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q2-2015/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2015/bam-en-imtech-geven-richting-aan-nieuwe-huisvestingsstrategie/?page=1&region=

Share.

Leave A Reply