IKEA Delft opent ambachtelijke bakkerij

0

Met versgebakken broden van biologische bloem en zuurdesem zet het woonwarenhuis een volgende stap in het aanbod van gezond en duurzaam geproduceerd eten. Naast multigranen, zuurdesem-, rogge- en speltbrood biedt de bakkerij ook specialiteiten als knäckebröd, Tünnbrőd (dun Zweeds brood) en kaneelbroodjes.

In de ambachtelijke bakkerij bereiden de bakkers dagelijks 5.000 verse broden. Klanten van IKEA Delft maken niet alleen kennis met de heerlijke smaak, maar zien ook hoe de bakkers het brood bakken. De bakkerij van 80 m² is namelijk voorzien van glazen wanden. “We laten graag zien hoe we onze producten bereiden. Onze bakkers zijn maandenlang getraind en weten precies wat het ideale recept is voor het deeg. Het bakken van het brood gebeurt tijdens openingstijden, zodat onze klanten op ieder moment van de dag het verse brood kunnen proeven en kopen. We streven er tevens naar om het zelfgebakken brood te serveren in het IKEA restaurant en aan onze medewerkers”, aldus Denis Bar, Storemanager IKEA Delft.

 

http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/bakkerij_delft

Share.

Leave A Reply