Start revitalisatie winkelcentrum Beverhof

0

Vastgoed Eta West B.V., vertegenwoordigd door Bouwfonds IM, gaat eind april starten met de renovatie van het ca.12.000 m2 grote winkelcentrum Beverhof in Beverwijk. De winkelruimten zijn inmiddels voor 75% verhuurd aan circa 20 bestaande en nieuwe huurders, waaronder landelijk bekende formules als Albert Heijn, Febo, Deen, Multivlaai, Zeeman, Bristol en Tui. De renovatie dient voorjaar 2016 gereed te zijn.

Vastgoed Eta West B.V. gaat het overdekte winkelcentrum in de IJmond uit 1975 geheel renoveren en moderniseren. Het winkelcentrum krijgt een complete facelift naar een ontwerp van Cita Architecten uit Utrecht, waarbij o.a. de gevel, entrees en passages worden vernieuwd en deels verhoogd. Daarmee krijgt winkelcentrum Beverhof weer een moderne en open uitstraling, die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. De bouw zal in vier verschillende fasen worden uitgevoerd. Het winkelcentrum blijft tijdens de gehele renovatie open voor publiek. De uitvoering hiervan is in handen van aannemer Van Wijnen uit Heerhugowaard.

Vastgoed Eta West B.V. heeft de winkelruimten op de parterre inmiddels voor 75% verhuurd aan circa 20 bestaande en nieuwe huurders, waaronder landelijk bekende formules als Albert Heijn, Febo, Deen, Multivlaai, Zeeman, Bristol en Tui, maar ook vele lokale specialisten als Vishandel Tol, Slagerij Ridder, Juwelier Weijer & Rigter, etc. Na de renovatie biedt het winkelcentrum een breed scala aan winkels voor dagelijkse voorzieningen met bijv. een versplein en diverse speciaalzaken.

KroesePaternotte heeft overeenstemming bereikt over de komst van een tweede supermarkt naar het winkelcentrum. Het winkelend publiek kan vanaf voorjaar 2016 ook boodschappen doen in een Deen naast de bestaande Albert Heijn vestiging. In het centrum zijn nog enkele winkelunits beschikbaar. De verhuur hiervan is in handen van KroesePaternotte.

 

http://www.bouwfondsim.com/nl/start-redevelopment-shopping-centre-beverhof/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?