Nieuw kantoor voor DTZ Zadelhoff in Utrecht

0

DTZ Zadelhoff heeft voor haar eigen organisatie 2.250 m² kantoorruimte gehuurd aan het Franz Lisztplantsoen 100 in Utrecht. Het gebouw is eigendom van MN (Pensioenfonds Metaal & Techniek) en zal door de afdeling Property Transformers van DTZ Zadelhoff volledig worden gerenoveerd tot een moderne en duurzame werkomgeving.

Tom van Putten, verantwoordelijk partner Property Management bv: “We brengen meerdere onderdelen samen in het gebouw: Property Management, Retail en Agency. Hiermee vergroten we kennisuitwisseling en kunnen daardoor weer nieuwe producten en diensten ontstaan voor opdrachtgevers.”

Remko Kempen, partner Agency Utrecht: “Het nieuwe kantoor heeft net als de vestiging in Amsterdam een centrale functie en biedt flexibele werkplekken voor vastgoedadviseurs uit het hele land. Het gebouw wordt ook een echte showcase voor de afdeling Property Transformers die het gebouw een metamorfose geeft.”

DTZ Zadelhoff heeft in Nederland 425 medewerkers die werkzaam zijn vanuit kantoren in 12 steden. Het nieuwe kantoor in Utrecht zal ruimte bieden aan circa 170 medewerkers en wordt eind 2015 betrokken.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q2-2015/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2015/nieuw-kantoor-voor-dtz-zadelhoff-in-utrecht/?page=1

Share.

Leave A Reply