DTZ Zadelhoff adviseert IBN bij transacties in Oss

0

Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant (IBN) heeft onlangs een bedrijfscomplex aan de Galliersweg 20-22 in Oss verkocht aan Medica Europe en een bedrijfscomplex aan de Industrielaan 63 in Oss gekocht van Marel Meat Processing.

Het complex aan de Galliersweg 20-22 bestaat uit circa 2.806 m² kantoorruimte en circa 8.059 m² bedrijfsruimte op een perceel van 21.759 m². Het object ligt op het bedrijventerrein Danenhoef. De koper van het complex is de voormalige huurder Medica Europe, een medische groothandel en producent van een uitgebreid assortiment medische producten. Een gedeelte van het complex wordt nog tot eind 2015 gehuurd door IBN.

IBN kocht circa 2.503 m² kantoorruimte en circa 7.897 m² bedrijfsruimte op een perceel van 22.230 m² op het bedrijfsterrein Moleneind in Oss. De organisatie voegt op deze nieuwe locatie een aantal bedrijfsactiviteiten samen. Na een grootschalige renovatie wordt het gebouw eind 2015 in gebruik genomen.

IBN brengt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk. Ruim 3.800 medewerkers hebben een passende baan bij of via de bedrijven IBN Arbeidsintegratie, IBN Facilitair, IBN Productie en IBN Kwekerijen.

Beide transacties kwamen tot stand door bemiddeling van DTZ Zadelhoff. DTZ Zadelhoff adviseerde IBN over de samenvoeging van de locaties en voert het projectmanagement over de grootschalige renovatie van het aangekochte object.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q2-2015/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-adviseert-ibn-bij-transacties-in-oss/?page=1&region=

Share.

Leave A Reply