Belangrijkste besluiten AVA Heijmans 2015

0

Op woensdag 15 april 2015 heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Heijmans N.V. plaatsgevonden in ‘s-Hertogenbosch. Dit zijn de belangrijkste besluiten:

Raad van Commissarissen
De heer Sjoerd Vollebregt is door de AVA benoemd tot commissaris voor een periode van 4 jaar. De AVA heeft de heer Sjoerd van Keulen herbenoemd als commissaris, ook voor een periode van 4 jaar. Met deze benoeming en herbenoeming is continuïteit en kennis van de organisatie in de raad van commissarissen geborgd en is een evenwichtiger rooster van aftreden bereikt.

Cumulatief preferente aandelen
De aandeelhouders hebben ingestemd met de gevraagde machtiging aan de raad van bestuur voor de duur van 18 maanden, gerekend vanaf heden, tot inkoop en intrekking van maximaal 40% van de financieringspreferente aandelen B in haar eigen kapitaal.

Machtiging raad van bestuur tot uitgifte aandelen
De machtiging van de aanwijzing van de raad van bestuur als bevoegd orgaan tot uitgifte van aandelen is verlengd voor de duur van 18 maanden vanaf heden. De bevoegdheid is wat betreft gewone aandelen beperkt tot 10% van het per heden geplaatste aandelenkapitaal, alsmede 10% daarvan indien de uitgifte plaatsvindt in het kader van een fusie of overname en/of in het kader van de financiering van een inkoop financieringspreferente aandelen B.

Resultaatsbestemming 2015
De raad van bestuur heeft, gezien de ontwikkeling van de operationele resultaten en het netto resultaat over 2014, voorgesteld om over het boekjaar 2014 geen dividend uit te keren op (certificaten van) gewone aandelen. Dit voorstel is goedgekeurd.

 

http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/belangrijkste-besluiten-ava-2015/

Share.

Leave A Reply