Unique Nederland bv huurt kantoor van TPN Groep in Den Bosch

0

Uitzendorganisatie Unique Nederland bv verhuist eind deze maand naar het door TPN Groep ontwikkelde, markante gebouw aan de Brugstraat in Den Bosch. Unique huurt 445 m², verdeeld over twee bouwlagen en een ruim terras aan de oever van de rivier De Dommel.

Unique Nederland is onderdeel van USG People nv en verleent gespecialiseerde arbeidsmarktdiensten gericht op de marktsegmenten algemene uitzending, specialistische uitzending, professionele detachering en projecten, HR-services en customer care. USG People is actief in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

De TPN Groep bestaat uit de werkmaatschappijen TPN Vastgoedontwikkeling, TPN Consultants en TPN Investments. TPN Groep zich op de marktsegmenten bedrijfshuisvesting, woningbouw en huisvestingsconcepten voor ouderen en is daarnaast gespecialiseerd in de restauratie en herontwikkeling van (rijks)monumenten.

De TPN Groep werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q1-2015/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/unique-nederland-bv-huurt-kantoor-van-tpn-groep-in-den-bosch/?page=1&region=

Share.

Leave A Reply