G-Star RAW opent winkel aan het Spui in Amsterdam

0

G-Star RAW opent binnenkort een nieuwe winkel in het karakteristieke hoekpand van de Maatschappij Arti et Amicitae (opgericht 1839) op de kruising van het Spui en het Rokin in Amsterdam en bij het nieuwe metrostation Rokin. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 163 m² en ligt aan De Rode Loper. De Rode Loper is een project van de gemeente Amsterdam om na de aanleg van de metrotunnels voor de Noord/Zuidlijn de straten erboven een nieuwe inrichting te geven.

G-Star is al sinds de oprichting in 1989 een pionier op het gebied van denim en staat bekend om de originele constructiemethodes en het uitdagen van conventies. G-Star heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één van de meest prominente denimmerken in de modewereld met ruim 6500 verkooppunten en 500+ winkels in 70 landen en een flagshipstore in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Jacobs Van der Meij Real Estate adviseerde G-Star bij de huur van de winkel aan het Spui. De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/03/g-star-raw-opent-winkel-aan-het-spui-in-amsterdam/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?