Shoppingcenter ’t Loon feestelijk heropend

0

Gisteren vond de ‘grand opening’ plaats van de nieuwe C&A winkel in shoppingcenter ’t Loon in Heerlen. Met de opening van de geheel vernieuwde C&A winkel markeert NSI de afronding van het herbouwproces van het winkelcentrum. Er vonden tal van andere feestelijke activiteiten plaats om de nieuwe start van shoppingcenter ’t Loon in te luiden.

Een oude mijngang veroorzaakte in december 2011 een plotselinge verzakking van een kolom in de parkeergarage. Op last van de gemeente moest het winkelcentrum gedeeltelijk worden gesloopt. NSI greep de herbouwwerkzaamheden aan om het winkelcentrum in verbeterde vorm weer op de kaart gezet. Behalve de nieuwe C&A winkel heeft ‘t Loon een nieuwe hoofdentree, een nieuwe indeling, een andere routing én een grotere parkeergarage gekregen. De nieuwe C&A winkel kwam in 2 bouwfases tot stand. Nadat de nieuwbouw was afgerond werd deze ruimte samengevoegd met het bestaande deel en verbouwd.

Paulien Straeter van C&A Nederland licht toe: “We zijn ontzettend trots dat het grootste C&A-filiaal van Zuid-Nederland wederom in winkelcentrum ’t Loon is gevestigd. De geheel nieuwe winkel is voorzien van het modernste winkelconcept waarin beleving en inspiratie centraal staan.”

Johan Buijs, CEO van NSI vult aan: “Samen met onze winkeliers zijn we blij dat de herbouw nu is afgerond. Het is een turbulente tijd geweest, maar NSI is ontzettend trots op het resultaat.”

 

http://www.nsi.nl/upload/1932.pdf

Share.

Leave A Reply