Omzet Camelot Europe in 2014 bijna 30 miljoen euro

0

Camelot Europe maakt vandaag haar resultaten van 2014 bekend. Met een omzet over 2014 van bijna 30 miljoen euro, laat Camelot Europe voor het zevende jaar op rij dubbele groeicijfers zien. “Vooral Duitsland met 34% groei en Frankrijk met meer dan een verdubbeling van de omzet springen eruit. In die groeimarkten ontdekken nog steeds vastgoedeigenaren de voordelen van bewaking door bewoning boven meer traditionele vormen van beveiliging.”, aldus CEO Joost van Gestel.

De trend in de volwassen Nederlandse markt, van passief waken naar proactief vastgoedbeheer en transformeren, zette in 2014 duidelijk door. COO Remco van Olst: “Eigenaren hebben een focus op rendement gedurende leegstand en zoeken anno 2015 een actieve, participerende partner voor tijdelijke of permanente transformatie van hun probleem panden. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van een overjarig kantoor naar jongerenhuisvesting of het tijdelijk invullen van een lege school met werkruimtes voor startende ondernemers. Omdat we geloven in die ontwikkelingen, hebben we vooral in die kennis geïnvesteerd, waardoor wij onze klanten gedurende de volledige cyclus van leegstand naar volstand kunnen ondersteunen.”

Erkenning van buiten was er het afgelopen jaar ook. “We zijn buitengewoon trots dat onze keuze voor kwaliteit en innovatie wordt herkend en beloond met de FD Gazellen Award, de Deloitte/ING Best Managed Company Award en de erkenning door Graydon als financieel gezond bedrijf. Maar de mooie woorden van de wethouder Wonen van de gemeente Amsterdam bij de opening van ons transformatieproject in West, waren voor mij persoonlijk het hoogtepunt van 2014.”, aldus Van Gestel.

De doelstellingen voor 2015 laten opnieuw een gezonde ambitie zien. “In Eindhoven hebben we een eigen Camelot Academy ingericht. Hier leiden we op, delen we kennis onderling, met onze klanten en met onze partners, via workshops, seminars en trainingen. Leegstandmanagement vereist creatieve en innovatieve oplossingen die voor elk project, van sloopwijk tot kerk, anders zijn. De uitdaging is om de vraag in de markt naar betaalbare, flexibele woon- en werkruimte effectief samen te brengen met het grote aanbod leegstaand vastgoed.”, aldus Van Olst.

 

http://nl.cameloteurope.com/4/0/nieuws/omzet-camelot-europe-in-2014-bijna-30-miljoen-euro.html&nid=1319

Share.

Leave A Reply