Quantibus is het nieuwe onafhankelijke digitale beoordelingsplatform voor de bouw

0

Bouw gaat prestaties meten
Vanaf vandaag is Quantibus on-line! Het platform van Quantibus heeft als doel om consumenten en (bouw)bedrijven de ruimte te bieden om beoordelingen te geven aan de door hen ingeschakelde bouwleveranciers. Dit maakt inzichtelijk voor volgende gebruikers hoe deze bouwleveranciers hebben gepresteerd en hoe de ervaringen werden gewaardeerd. Quantibus bouwt hiermee een schat aan ervaringen op en zal daardoor een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van de reputatie, kwaliteit en transparantie van de bouwsector.

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) heeft vorig jaar geadviseerd om de transparantie in de bouw te versterken door de prestaties van bouwbedrijven beter te meten. Quantibus speelt hier direct op in. Het beoordelingsplatform is opgezet naar voorbeeld van andere sectoren, die succesvol on-line beoordelingsplatformen hebben opgezet, zoals Zoover en TripAdvisor in de reis- en recreatiebranche. Quantibus is onafhankelijk, voor iedereen toegankelijk en is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector en iedereen die gebruik maakt van de diensten van de bouw.

Quantibus heeft nog meer ambities. Naast het delen van beoordelingen, wil Quantibus het platform ook gaan gebruiken als marktplaats en virtuele bouwplaats. De bouw- en vastgoedsector hebben een aandeel van ruim 8,8% in het Bruto Binnenlands Product (BBP) en dit biedt een enorm marktpotentieel.

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden op www.quantibus.nl. Bezoek de site van Quantibus om te kijken of uw bouwbedrijf al op het platform staat, hoe uw klanten u hebben beoordeeld of beoordeel uw eigen bouwleveranciers.

 

www.facebook.com/Quantibus.nl/posts/1525754517687075

Share.

Leave A Reply