DTZ Zadelhoff krijgt opdracht property management Meubelplein Ekkersrijt

0

Altera Vastgoed nv heeft DTZ Zadelhoff na een pitch opdracht gegeven voor het property management van Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven. Meubelplein Ekkersrijt, met een oppervlakte van 45.000 m2, is de afgelopen jaren grootschalig vernieuwd en behoort tot de top vijf van meubelboulevards in Nederland.

Het Meubelplein en de naastgelegen Ikea bevinden zich in een sterk verzorgingsgebied. De ligging dichtbij alle uitvalswegen van Eindhoven, zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Op het Meubelplein zijn ruim 500 gratis te gebruiken parkeerplaatsen gerealiseerd.

De afdeling Property Management van DTZ Zadelhoff biedt full service dienstverlening op het gebied van vastgoedmanagement. Ruim 120 medewerkers beheren 500.000 m2 winkelruimte, winkelcentra en 3,5 miljoen m2 kantoor- en bedrijfsruimten. Dit doen ze voor nationale en internationale klanten.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q1-2015/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-krijgt-opdracht-property-management-meubelplein-ekkersrijt?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?