Loyens & Loeff benoemt vijf nieuwe partners

0

Loyens & Loeff, advocaten, belastingadviseurs en notarissen, heeft Gerard Blokland, Bastiaan Cornelisse, Tom van Helmond, Natalie Reypens en Michael Scott tot partner benoemd per 1 januari 2015. Met de toetreding van deze vijf partners komt het aantal partners per 1 januari 2015 op 103.

Gerard Blokland (1978), belastingadviseur, is werkzaam binnen de Algemene Fiscale Praktijk. Hij is gespecialiseerd in het adviseren van (inter)nationale familiebedrijven en hun directeur/grootaandeelhouders, waarvoor hij over een brede en internationale fiscale expertise beschikt. Daarnaast is hij binnen de organisatie aanspreekpunt voor rapportages en afspraken met de fiscus inzake de toepassing van de zogenaamde innovatiebox. Zijn benoeming onderstreept het belang en de groeiende omvang van deze praktijkgroep binnen Loyens & Loeff.

Bastiaan Cornelisse (1974), kandidaat-notaris, maakt deel uit van de praktijkgroep Ondernemingsrecht en gedurende 14 jaar werkzaam bij Loyens & Loeff. Hij is gespecialiseerd in het adviseren van (inter)nationale cliënten ten aanzien van het Nederlandse ondernemingsrecht. Hij heeft zich gespecialiseerd in grensoverschrijdende herstructureringen en het meer fiscale ondernemingsrecht. Bastiaan spreekt vloeiend Frans en hij heeft mede daardoor een sterke focus aangebracht op de Franse markt en andere Franstalige landen.

Tom van Helmond (1979), advocaat, is werkzaam binnen de praktijkgroep Mededinging & Overheid. Hij heeft een compleet beeld van de uitgebreide en complexe zorgregelgeving. Cliënten prijzen Tom om zijn creatieve oplossingen en beschouwen hem als een belangrijk juridisch-strategisch sparringpartner. De afgelopen jaren heeft Tom daarnaast een imposant trackrecord opgebouwd als litigator, zowel op het terrein van zorg, als bij aanbestedingsgeschillen. Binnen het Zorgteam van Loyens & Loeff is Tom een drijvende kracht achter de geïntegreerde dienstverlening die Loyens & Loeff kenmerkt en die zorgcliënten bij uitstek toegevoegde waarde biedt.

Natalie Reypens (1973), advocaat, maakt deel uit van de Algemene Fiscale Praktijkgroep van Loyens & Loeff in België en is hoofd van het Belgische Transfer Pricing Team. Zij heeft meer dan zeventien jaar ervaring in internationale corporate fiscale planning met een sterke focus op transfer pricing. De combinatie van een fiscale praktijk met een transfer pricing praktijk is, doordat ze zo sterk met elkaar verweven zijn, een groot voordeel in het huidige belastingklimaat.

Michael Scott (1979), advocaat, maakt deel uit van de praktijkgroep Ondernemingsrecht van Loyens & Loeff in Luxemburg. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames en heeft veel ervaring in corporate verzoeken met betrekking tot bedrijven uit Luxemburg die genoteerd staan aan de New York Stock Exchange. De afgelopen jaren heeft hij meerdere grote internationale bedrijven geadviseerd op het gebied van corporate restructuring en hij mag een aantal van de grootste private equity fondsen tot zijn clientèle rekenen. Cliënten waarderen hem omdat hij scherp, creatief en no-nonsense is.

Willem Jarigsma, Managing Partner Loyens & Loeff: “Onze nieuwe partners werken in de drie thuismarkten van Loyens & Loeff, Nederland, België en Luxemburg, in verschillende praktijkgroepen en werken voor verschillende sectoren. Een goed begrip van de verschillende markten en sectoren waarin onze cliënten werkzaam zijn is essentieel voor de verdere groei van ons kantoor. Wij verwachten dat deze partners een belangrijke bijdrage aan deze groei zullen leveren. Vrijwel alle nieuwe partners komen uit ons eigen talent development programma en hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd in hun vakgebied. Ik feliciteer hen van harte met hun benoeming tot partner bij Loyens & Loeff.”

 

http://www.loyensloeff.com/nl-NL/News/PressReleases/Pages/LoyensLoeffbenoemtvijfnieuwepartners.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?